De leukste woonblogs voor inspiratie

Als je al onze blogs al uit hebt gelezen ben je misschien op zoek naar nog meer leuke blogsites met woontips en inspiratie. Er bestaan er een heleboel online, maar hoe vind je nu een leuke? De beste blogs ontdek je via aanbevelingen. Daarom delen wij graag een paar leuke aanraders met jullie.

Woonlovers

Woonlovers.nl is een relatief nieuwe blog die het groots aanpakt. Zij schrijven over alle ruimtes in huis van tuin ideeën tot slaapkamer inspiratie, zelfs het kantoor en de badkamer komen aal bod in de leuke blogs op deze site. Ze geven hier erg verrassende en inspirerende tips zoals apps die je kunt gebruiken om verfkleuren in je ruimte te testen of bijzondere verlichtingen. Naast inspiratie voor echt elke ruimte ín en rond om het huis komen ook duurzaamheid en doe-het-zelven aan bod. Neem hier zeker even een kijkje. Als het je bevalt kun je ze ook volgen op Instagram en Facebook om nooit een blog te missen. Via de bijbehorende social mediakanalen blijf je altijd op de hoogte van de nieuwe blogs.

Duurzaamverbouwen-online

Als duurzaamheid echt jouw ding is en je hier meer over wil weten is deze blog wat voor jou. Op duurzaambouwen-online.nl staat duurzaamheid voorop. Het gaat, zoals de naam doet vermoeden, vooral over bouwprojecten en hoe je deze duurzaam kunt aanpakken of hoe je kunt verbouwen om je huis duurzamer te maken. Voor meer inspiratie op het gebied van duurzaamheid kan dit zeker een interessante blog voor je zijn.

Tuinplek

Tuinplek.nl is de plek voor tuininspiratie. Ook deze naam verklapt al lang wat er hier te vinden is. Als je na het lezen op onze blog of een van de vorige blogs niet genoeg tuin inspiratie hebt kunnen vinden moet je hier verder lezen. Er wordt op Tuinplek geschreven over alles van tuin ontwerp tot tuinonderhoud, doe-het-zelven en moestuinieren