Dit heb je nodig voor de komende zomer!

Je kan het je misschien bijna niet voorstellen, maar na deze teleurstellende start van de lente komt er vast een zonnige zomer. Om daar optimaal van de kunnen genieten heb je een paar dingen nodig. Ik inspireer je graag met wat onmisbare zomer items om je in een zonnige stemming te brengen.

Een ligbed

Een ligbed is een absolute must om te hebben komende zomer. Je hebt hier helemaal niet veel ruimte voor nodig. Ik heb er zelfs een op mijn kleine balkonnetje. Een ligbed is enorm veelzijdig. Hij is natuurlijk perfect om in te liggen zonnen en om op te ontspannen. Maar als je toch moet thuiswerken is het ook een prima werkplek. Soms is het lekker om even een verandering van omgeving te hebben. Dat is het mooie van thuiswerken, dit kun je ook prima doen vanuit de ligstoel op je balkon. Kijk bij ligbedshop naar het aanbod. Ik kan een aluminium ligbed heel erg aanbevelen. Deze liggen heerlijk. Of je er nu op ligt terwijl je blogs schrijft of met je ogen dicht ligt te zonnen.

Parasol

Om je ligstoel te vergezellen is ook een parasol of andere schaduwplek een must om te hebben. Want wanneer de zon eenmaal doorkomt kan deze tegenwoordig erg fel en heet zijn. Je kunt makkelijk verbranden of het gewoon bloedheet krijgen. Daarom is het lekker als de ligstoel ook af en toe in de schaduw staat.

Spelletjes

Er zijn een hoop leuke en verassende buiten spellen. Spellen die hier speciaal voor gemaakt zijn zoals het ‘kubbspel’ of bal spellen waar je misschien minder snel aan denkt, zoals trefbal. Zorg dat je een paar spellen opties in de aanbieding hebt om je te vermaken in de tuin of in het park met vrienden. Als je deze spellen niet hebt kun je altijd nog met waterballonen gaan gooien of een bordspel mee naar buiten nemen. Zorg wel dat je wat gewichtjes hebt of een spel kiest met zwaardere onderdelen zodat je spel niet helemaal wegwaait.